ÎNSCRIERI DESCHISE PENTRU EFECTUAREA RAR-ULUI PENTRU UTILAJELE AGRICOLE ÎN COMUNA HODAC

Cetățenii din comuna Hodac, care dețin tractoare agricole și vor să își efectueze RAR-ul se pot adresa persoanei responsabile din cadrul primăriei. Înscrierile pot fi făcute la sediul primăriei până în data de 19 ianuarie 2024.

Această inițiativă vine în sprijinul agricultorilor locali, oferindu-le posibilitatea de a se conforma reglementărilor în vigoare și de a se asigura că utilajele lor agricole sunt în condiții de funcționare corespunzătoare.

Procedura de înscriere: Cetățenii care dețin tractoare agricole și doresc sunt rugați să se prezinte la sediul primăriei Hodac pentru a-și înregistra utilajele în vederea efectuării RAR-ului. Înscrierile se desfășoară până pe data de 19 ianuarie 2024. În cazul în care sunt înscrise mai mult de 5 tractoare, o echipă a Registrului Auto Român va efectua verificările necesare direct în localitate.

Persoana de contact: Pentru informații suplimentare și înscrieri, persoana de contact din cadrul primăriei este doamna Todoran Nicoleta, care se ocupă de coordonarea acestui proces.

Impactul asupra comunității: Această inițiativă vine în sprijinul dezvoltării durabile a comunei Hodac, și se dorește asigurarea că utilajele agricole folosite în activitățile agricole zilnice sunt în concordanță cu standardele de siguranță și mediu. Efectuarea RAR-ului contribuie la prevenirea accidentelor și la menținerea unei infrastructuri agricole sănătoase.

Comuna Hodac încurajează toți cetățenii cu tractoare agricole să se implice în acest proces și să contribuie la asigurarea siguranței și calității utilajelor folosite în sectorul agricol local.

Pentru orice informații suplimentare și detaliile privind procedura de înscriere, vă rugăm să vă adresați doamnei Todoran Nicoleta (evidența persoanelor).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*