Invitație la Balul Însuraților din Chiheru de Jos – Un eveniment plin de tradiție și culoare

Dragi iubitori de tradiții și port popular, sunteți invitați să luați parte la evenimentul emblematic al comunei Chiheru de Jos – Balul Însuraților, care va avea loc în data de 6 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, la Căminul Cultural din Urisiu de Sus din comuna Chiheru de Jos, judeţul Mureş.

Organizat cu mare grijă și pasiune pentru păstrarea obiceiurilor autentice, Balul Însuraților este un prilej de bucurie și socializare pentru comunitatea locală și nu numai. Participanții sunt încurajați să îmbrace cu mândrie straie populare, aducând astfel un omagiu frumuseții și diversității portului tradițional românesc.

Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment și pentru rezervări, vă puteți adresa doamnei Haba Maria la numărul de telefon 0740-414379. Organizatorii își doresc o participare numeroasă, iar atmosfera autentică și ospitalitatea comunității vor face din această seară un moment de neuitat.

Sunteţi aşteptaţi cu brațele deschise să vă alăturați sărbătoririi tradițiilor locale și să contribuiți la perpetuarea frumuseții și bogăției culturii noastre autentice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*