Seară de Colinde în Comuna Suseni

În spiritul sărbătorilor de iarnă, administrația locală din comuna Suseni vă invită să vă alăturați lor la o tradiție frumoasă – „Seara de Colinde”. Evenimentul, deja așteptat cu nerăbdare de comunitate, va avea loc în 19 decembrie, începând cu ora 18:30, în atmosfera primitoare a Parcului din localitatea Suseni.

Cu toții suntem invitați să ne lăsăm cuprinși de magia colindelor și să ne unim vocile într-o armonie festivă. Vestea Nașterii Mântuitorului va fi adusă în inimile noastre prin colinde interpretate cu dragoste și pasiune de către tinerii talentați din comuna Suseni și cei din împrejurimi.

Parcul Suseni va deveni un loc în care luminile strălucitoare și emoțiile sincere se vor amesteca pentru a crea o atmosferă unică de sărbătoare. Împreună, vom forma o comunitate unită în bucuria Crăciunului, iar colindele vor deveni legătura noastră cu tradițiile și valorile care ne definesc.

Este o ocazie minunată de a ne reuni cu familia și prietenii, de a experimenta farmecul sărbătorilor într-un cadru autentic și de a sărbători împreună această perioadă specială a anului.

Venirea voastră va da strălucire acestui eveniment, iar bucuria împărtășită va fi amintirea care va rămâne în inimile tuturor participanților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*