Eveniment caritabil „Dăruiește altfel”

Anul acesta, în perioada 11-15 decembrie, va avea loc pentru a 8-a oară, tradiționalul eveniment caritabil denumit „Dăruiește altfel” (Give in a different way). În cadrul acestui eveniment, personalități cunoscute din orașul nostru vor îmbrăca ținuta de ospătar la Petry Urban Grill. Sumele strânse de către ospătari ca și bacșiș, vor fi donate de către Asociația Rotaract Club Teka Târgu-Mureș, pentru a ajuta familiile defavorizate să își plătească facturile.

Începând cu anul 2016, proiectul caritabil a fost organizat de mai multe ori, odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, astfel că nu este pentru prima dată când personalități publice din Tîrgu Mureș își îmbracă șorțurile de chelner și ies din zona de confort pentru a-și uni forțele pentru o cauză nobilă.

În acest an, următoarele persoane au preluat rolul de chelneri: Kovács Róbert Zsolt președintele curent și Kato Zoltán fostul președinte al clubului Rotaract Téka Klub; Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș, Kovács Mihály Levente, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, Birtalan István director Locativ S.A și Frunda Csenge, lider al grupului UDMR; Sánta Szabolcs și Borșa Alin, căpitan și jucător al echipei de baschet CSM Târgu Mureș; Zsigmond István fondator 112 Coffe & Co. și Călin Ignat fondatorul berii artizanale „Bere NOAH” Nagy István și  Jeszenszky Attila de la Rotary.  
În ajutorul de a identifica familiile nevoiașe, Rotaract a cerut ajutorul Asociației Solidaris, care administrează și o linie telefonică de asistență, iar cei care sunt defavorizați sau cunosc astfel de persoane pot suna la numărul de telefon 0265-555-555.

Ei vor întocmi o bază de date cu persoanele aflate în dificultate și vor încerca să ajute cât mai multe persoane, în funcție de cât de mulți bani se vor strânge.
Pentru programul complet, chelnerii și datele evenimentului cu durata de o săptămână, vizitați https://fb.me/e/3WBJWe79T sau sunați la 0770-225-226 pentru a rezerva o masă.
Biroul de presă al Clubului Rotaract Téka

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*