„Bau-Bau și Pădurea Fermecată: O Seară de Povești și Învățăminte la Sala de spectacole a Bibliotecii Municipale „Petru Maior”din Reghin”

Andreea Gabriela Petruț și Ionela Tudor au adus magia cărților pentru copii într-o lansare de excepție

Într-o seară plină de farmec și emoții, Biblioteca Municipală „Petru Maior” din Reghin, județul Mureș, a fost martora unui eveniment deosebit – lansarea a trei cărți minunate pentru copii, scrise de cele două autoare talentate, Andreea Gabriela Petruț și Ionela Tudor. Localnicii din municipiul Reghin și împrejurimi au avut privilegiul de a fi parte a unei serate de poveste, în care cărțile au devenit portaluri către lumi fermecate și lecții de viață prețioase pentru cei mici.

Andreea Gabriela Petruț a prezentat cartea sa, „Pădurea Fermecată”, o operă plină de culoare și imaginație care transformă fiecare pagină într-o călătorie captivantă într-un univers magic. Autoarea a mărturisit că această carte reprezintă un vis împlinit, dorind să ofere copiilor un cadou special, întrucât trăiește prin intermediul lor. Fiind educatoare, Andreea Gabriela Petruț și-a dorit să împărtășească bucuria și minunile din jurul lor, motiv pentru care a denumit cartea „Pădurea Fermecată”. Aceasta promite să aducă în lumină elemente care să stârnească curiozitatea și să creeze o atmosferă fabuloasă pentru cei mici.

Pe de altă parte, Ionela Tudor, psiholog de meserie, a prezentat două lucrări remarcabile, „Nu mi-e frică de Bau-Bau” și „Adevărata Poveste a lui Bau-Bau”. Aceste povești terapeutice și învățăminte prețioase sunt menite să captiveze atât inimile celor mici, cât și ale celor mari. „Adevărata Poveste a lui Bau-Bau” abordează teme precum fricile, vindecarea acestora și gestionarea emoțiilor generatoare de stres și anxietate în rândul copiilor și adolescenților. Ionela Tudor a subliniat că aceste povești sunt inspirate din experiența sa profesională, din interacțiunile din cabinetul său cu cei mici.

Evenimentul a fost încununat de un moment artistic susținut de tinerele talente Andra Gliga, Frîncu Serena și Lazăr Maria Antonia, care au adus un plus de culoare și bucurie în atmosfera deja plină de magie.

Publicul prezent la lansare a avut ocazia să intre în universul captivant al acestor cărți, să descopere povestiri pline de învățăminte și să se bucure de momente artistice ce au completat experiența de neuitat. Astfel, Biblioteca Municipală „Petru Maior” din Reghin continuă să fie un loc de întâlnire între autorii talentați și comunitatea iubitoare de lectură, contribuind la îmbogățirea universului literar dedicat celor mici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*