Oportunitatea de a Învăța Salvarea Vieților: Curs Gratuit de Resuscitare Cardio-Respiratorie la Reghin

În efortul continuu de a promova siguranța comunității și de a dezvolta abilități esențiale de prim ajutor, Spitalul Municipal “Dr. Eugen Nicoară” din Reghin cu sprijinul Asociației Pentru Sănătatea Reghinului – APSR, anunță un program special de instruire dedicat resuscitării cardio-respiratorii.

Curs de Resuscitare Cardio-Respiratorie:

Acest curs captivant și gratuit se adresează nu doar cadrelor medicale, ci și tuturor celor interesați să dobândească competențe vitale în acordarea primului ajutor. Partcipanții vor beneficia de instruire de la profesioniști experimentați în domeniul medical, care vor împărtăși tehnici și cunoștințe cruciale pentru situațiile de urgență.

Detalii ale Cursului:

  • Data și Ora: 28 noiembrie, începând cu ora 17:00
  • Locație: Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin

Cursul este conceput pentru a oferi participanților înțelegerea și abilitățile necesare pentru a interveni rapid și eficient în situații de urgență care implică probleme cardio-respiratorii. Prin însușirea tehnicilor corecte de resuscitare, fiecare participant devine un element activ în asigurarea securității comunității.

Cum vă puteți înscrie:

Pentru a participa la acest curs valoros, vă puteți înscrie prin contactarea Spitalului Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin sau prin prezența directă la Casa Municipală de Cultură în ziua cursului.

Puteţi accesa şi pagina evenimentului creat aici: Eveniment Curs

Rezervați-vă locul și deveniți un salvator potențial!

Participarea este deschisă pentru toți cei care doresc să învețe arta resuscitării cardio-respiratorii. Prin implicarea dumneavoastră, sunteți învățați nu doar cum să acordați ajutor, ci și cum să faceți diferența în momentele critice.

Învață. Practică. Salvează vieți. Este timpul să fim pregătiți împreună!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Spitalul Municipal “Dr. Eugen Nicoară” din Reghin.

#ResuscitareCardioRespiratorie #PrimAjutor #ComunitateSigură #Reghin #SalvatoriPotențiali

sursa foto: https://www.facebook.com/SpitalulMunicipalReghin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*