Avântul Reghin – ACS Tg Mureş – LIVE TEXT şi FOTO ora 14:00

Avântul Reghin şi ACS Tg Mureş dispută derby-ul judeţului Mureş într-o partidă care se anunţă foarte tensionată. Niciuna dintre echipe nu se află într-o poziţie foarte bună şi fiecare echipă vede în acest meci o partidă în care poate să îşi refacă moralul din toate punctele de vedere.

Revenim cu live text şi foto de la meciul care începe la ora 14:00 pe stadionul ,,Avântul” din Reghin.

START DE MECI PE STADIONUL AVÂNTUL

Minutul 1, prima ocazie pentru Avântul imediat după un corner, Suciu trimite puțin pe lângă poartă.

Minutul 6, încă o ocazie pentru reghineni, Bujor ratează din 3m după o centrare a lui Murar

Minutul 19, Muresul domină de câteva minute, a avut mai multe cornere la rand, 1-5 este raportul la cornere in favoarea oaspeților.

Minutul 25, Mureșul deschide scorul după o dominare mare in ultimele 15 minute, Jorza este autorul golului.

Minutul 31, 2-0 pentru Mureș, Tibor Csala reușește să majoreze scorul după o respingere greșită a lui Bucin.

Pauza pe stadionul Avântul. Scor puțin cam drastic dar avantajul e meritat pentru mureșeni care au dominat partida din minutul 20 pana la pauză

Minutul 60, Avântul domină începutul de repriză dar scorul rămâne 0-2

Final de meci ! Reghinul pierde cu 2-0 la capătul unui meci în care au contat prea putin. Sigur, se poate vorbi de maniera tendentioasa de arbitraj, în special faza unui penalty pe care l-au reclamat reghinenii însă partea a doua a fost lipsită total de ocazii.

Acs Târgu Mureș își continuă forma excelentă în timp ce Reghinul trebuie să treacă din nou la treabă pentru a ieși din zona de jos a clasamentului.

Revenim cu declarații !

.. Un joc pierdut din 2 faze fixe în care noi nu am găsit cele mai bune soluții în a îndepărta mingea din careul nostru. Deși am primit acele goluri din faze fixe, în multe momente ne-am ridicat la nivelul adversarului, ba chiar în repriza a doua am forțat cu toate liniile, creând o presiune constantă asupra careului advers.

Din păcate nu am reușit să finalizăm corespunzător, deși jucătorii noștrii au depus un efort considerabil, pe un teren greu. Am sperat că vom marca și astfel am fi putut pune presiune pe adversar. Am întâlnit o echipă preocupată de fotbal, care se află în lupta pentru un loc în play-off, care a arătat mai multă calitate în duelurile 1 contra 1 la fazele fixe. – Sandu Borş – antrenor Avântul Reghin

,, Azi am avut o prestație solidă. Ne-am adaptat la stilul de joc pe care trebuia să-l prestăm astăzi. Tactic am controlat tot meciul și mai puteam marca câteva goluri.

Felicit pe toată lumea pentru munca profesionistă depusă și pentru faptul că în ciuda seriei de rezultate pozitive, reușim să rămânem în continuare umili! ” – Flavius Sabău – antrenor ACS Tg Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*