Oportunitate de Afaceri în Hala Agroalimentară Reghin: Închiriere prin Licitație Publică a Spațiilor Comerciale

Primăria Municipiului Reghin oferă 625,96 mp pentru activități comerciale de tip retail și supermarket

Într-un demers menit să stimuleze dezvoltarea economică locală și să ofere antreprenorilor oportunități de afaceri, Primăria Municipiului Reghin lansează o licitație publică pentru închirierea unor spații în cadrul Halei Agroalimentare. Cu o suprafață totală de 625,96 mp, aceste spații sunt destinate desfășurării de activități comerciale de tip retail și supermarket.

Cei interesați să participe la această licitație sunt invitați să își depună ofertele la sediul Primăriei Municipiului Reghin, Centrul de Informare a Cetățeanului (Registratura), până la data de 11 decembrie, ora 10:00. Este o oportunitate deosebită pentru antreprenori să își extindă sau să își înceapă afacerea într-un mediu cu potențial ridicat de clienți, având în vedere amplasarea Halei Agroalimentare și fluxul constant de vizitatori.

Pentru a obține informații detaliate cu privire la licitație, potențialii participanți sunt îndemnați să contacteze sediul instituției sau să consulte site-ul oficial al Primăriei Municipiului Reghin, primariareghin.ro. Aici vor găsi toate detaliile necesare, inclusiv condițiile de participare, termenii licitației și informații despre spațiile disponibile.

Această inițiativă marchează angajamentul autorităților locale de a sprijini mediul de afaceri și de a crea condiții propice pentru dezvoltarea economică sustenabilă a municipiului Reghin. Prin deschiderea acestor spații comerciale în Halele Agroalimentare, se oferă antreprenorilor o șansă de a contribui la diversificarea ofertei comerciale locale și de a atrage noi clienți în acest important centru comercial al comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*