IRUM și MAVIPROD – Continuitate în Prezență la Târgul de Cariere!

Grupul de firme reghinene IRUM și MAVIPROD și-a păstrat angajamentul față de dezvoltarea comunității și de oferire a oportunităților de carieră pentru doritori. Astăzi, la Târgul de Cariere, au demonstrat încă o dată că sunt deschiși să primească noi membrii în echipa lor.

🚀 Prezentare și Oportunități de Angajare la IRUM și MAVIPROD

Echipele din cadrul IRUM și MAVIPROD au făcut prezentări captivante, evidențiind oportunitățile de angajare disponibile la #IRUM și #MAVI. Tinerii profesioniști și viitorii angajați au avut ocazia să afle mai multe despre mediul de lucru, valorile companiei și provocările pe care le pot întâlni în cadrul acestui grup de firme inovatoare.

💡 Premii pentru Vizitatorii Bine Pregătiți

Mai mult decât atât, IRUM și MAVIPROD au răsplătit vizitatorii pregătiți și interesați de oportunitățile de carieră. Cei care au venit documentați și au răspuns corect la întrebările adresate despre companiile lor au fost premiați într-un mod special, subliniind astfel importanța pregătirii și implicării în procesul de căutare a oportunităților profesionale.

🙌🏼 Descoperă Posturile Vacante!

Dacă nu ai reușit să îi vizitezi la Târgul de Cariere, nu-ți face griji! Oportunitățile de angajare la IRUM și MAVIPROD sunt încă disponibile. Poți explora posturile vacante pe site-ul companiei accesând link-ul: https://www.irum.ro/posturi-vacante/ 📲

🌐 Alătură-te Echipei IRUM și MAVIPROD!

Este o oportunitate unică de a face parte dintr-o echipă dinamică și de a contribui la creșterea continuă a acestor companii de succes. Descoperă calea ta profesională la #IRUM și #MAVI și construiește-ți cariera într-un mediu stimulant și inovator!

Sursa foto: https://www.facebook.com/irum.reghin

#TargDeCariere #OportunitatiDeAngajare #IRUM #MAVIPROD #DezvoltareProfesionala 🚀🤩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*