Colțul Magiei Lecturii la Liceul „O.C. Tăslăuanu”: Vizita Echipei Bibliotecii Municipale „George Sbârcea”

Echipa dedicată a Bibliotecii Municipale „George Sbârcea” din Toplița și-a îndreptat pașii către Liceul Teoretic „O.C. Tăslăuanu” pentru a împărtăși bucuria lecturii cu elevii școlii. Într-o vizită plină de culoare și poveste, bibliotecarii au deschis ușile către minunatul univers al cărților pentru cei mai tineri cititori.

Descoperirea Cărților pentru Copii

În cadrul acestei incursiuni în lumea lecturii, echipa de bibliotecari a prezentat o selecție de cărți captivante dedicate copiilor. Pagini pline de culoare și povești fermecătoare au fost aduse în centrul atenției, captivând imaginația micilor cititori.

Magia Poveștilor și a Lecturii

Cu vocea caldă și plină de entuziasm, bibliotecarii au adus la viață povești și povestiri interesante. Elevii au avut privilegiul de a asculta și de a participa la universul minunat al poveștilor, fiecare cu un mesaj și o învățătură de neuitat.

Cărți Răsfoite de Mâini Curioase

Printre cei mai curioși și nerăbdători să exploreze au fost cei mici, elevii din clasele I-IV. În timp ce bibliotecarii împărtășeau povești, acești mici exploratori și-au lăsat imaginația să zboare, răsfoind cu nerăbdare paginile cărților și descoperind tărâmul fascinant al literaturii pentru copii.

O Oportunitate de Învățare și Descoperire

Vizita echipei de la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” a reprezentat nu doar o ocazie de a asculta povești, ci și de a promova lectura și cultura în rândul tinerilor. Aceste evenimente între bibliotecari și elevi contribuie la dezvoltarea pasiunii pentru lectură și la încurajarea curiozității intelectuale.

Mulțumiri pentru Ospitalitate și Entuziasm

Echipa de bibliotecari aduce sincere mulțumiri Liceului Teoretic „O.C. Tăslăuanu” pentru primirea caldă și entuziasmul cu care au fost întâmpinați. Aceste colaborări între instituții educaționale și culturale sunt esențiale pentru a construi un mediu propice dezvoltării intelectuale și creativității.

Prin această vizită memorabilă, s-a adus un strop de magie în inimile tinerilor cititori, și cu siguranță, aceasta va fi doar începutul unei frumoase colaborări.

Sursa foto: https://www.facebook.com/bibliotecatoplita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*