LUCRĂRI DE ÎNTREȚINERE A CAROSABILULUI PE STRADA BARTÓK BÉLA DIN REGHIN

Administraţia locală din Reghin își intensifică eforturile pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere, concentrându-se în prezent asupra străzii Bartók Béla. Lucrările de întreținere a carosabilului sunt în desfășurare, cu scopul de a asigura un traseu sigur și eficient pentru locuitorii municipiului.

În cadrul proiectului în derulare, se aplică un nou strat de pietriș pe întreaga suprafață a străzii Bartók Béla. Acesta va fi atent tasat, creând astfel o alternativă de circulație pe durata lucrărilor de reabilitare a străzii Apalinei, unde se desfășoară simultan proiecte de modernizare.

Obiectivul principal al lucrărilor este crearea unei infrastructuri rutiere durabile și sigure pentru toți participanții la trafic. În plus, această intervenție va facilita mobilitatea în zonă, oferind o alternativă practică pe durata proiectelor de reabilitare în desfășurare.

Administraţia locală își exprimă recunoștința față de înțelegerea și colaborarea cetățenilor pe parcursul implementării acestor proiecte, subliniind importanța contribuției fiecărui locuitor la dezvoltarea durabilă a comunității.

Pentru orice informații suplimentare despre stadiul lucrărilor sau eventuale restricții de trafic, vă rugăm să accesați pagina oficială a Primăriei Reghin sau să contactați serviciul de relații cu publicul.

Municipiul Reghin continuă să investească în infrastructură, punând astfel bazele unui mediu urban modern și funcțional pentru toți locuitorii săi.

Sursa foto: https://www.facebook.com/markendre.d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*