Festivalul de Colinde „Florile Dalbe” încântă Toplița în Ediția a XV-a

În spiritul tradițiilor și al sărbătorilor de iarnă, Asociaţia Părinţilor din Liceul Teoretic „O.C.Tăslăuanu”, alături de Liceul Teoretic „O.C.Tăslăuanu” din municipiul Topliţa, pregătesc cu entuziasm cea de-a XV-a ediție a Festivalului de Colinde „Florile Dalbe”. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Municipiului Topliţa, începând cu ora 14.00, în data de 24 noiembrie.

Acest festival, îndrăgit de comunitatea locală, aduce în prim-plan atmosfera magică a colindelor tradiționale, reunind talente locale și punând în lumină bogăția culturală a zonei. Participanții vor avea ocazia să se bucure de interpretări autentice ale colindelor românești, să se lase purtați de magia sărbătorilor de iarnă și să simtă căldura comunității în această perioadă specială a anului.

Finanțat prin Programul special de finanțare nerambursabilă a programelor, proiectelor și acțiunilor culturale din județul Harghita al Consiliului Județean Harghita, Festivalul de Colinde „Florile Dalbe” este și în acest an un prilej de unitate și bucurie pentru locuitorii municipiului Topliţa.

Asociaţia Părinţilor din Liceul Teoretic „O.C.Tăslăuanu” este organizatorul evenimentului, contribuind activ la buna desfășurare și punând la dispoziție resursele necesare pentru desfășurarea unui spectacol de excepție.

Comunitatea este invitată să participe în număr cât mai mare la acest eveniment deosebit, menit să aducă bucurie și să împărtășească spiritul autentic al sărbătorilor de iarnă. Festivalul de Colinde „Florile Dalbe” reprezintă o oportunitate de a celebra împreună tradițiile și valorile care definesc frumusețea și autenticitatea comunității noastre.

Pentru detalii suplimentare și programul complet al evenimentului, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a Asociației Părinților din Liceul Teoretic O.C.Tăslăuanu și să vă alăturați bucuriei festivităților de iarnă în cadrul Festivalului de Colinde „Florile Dalbe” din Topliţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*