Industria Galda – Avântul Reghin – Live Text – 14:00

Avântul Reghin are intenția clară sa vina cu punct(e) de la Galda.

Astăzi, de la ora 14:00, Avântul joacă la Galda și Glasul Văilor este prezent sa te țină la curent cu cele mai importante faze din meci.

Minutul 20 – In continuare 0-0 dar reghinenii domină autoritar partida. Cei din Galda sunt comasați in jumătatea lor de teren.

Minutul 30 – Reghinenii au trimis deja 12 șuturi spre poarta lui Suciu, 3 cadrate. Reghinenii au avut și 5 cornere și domină in continuare clar partida, fără goluri însă, 0-0.

GOOOOL AVÂNTUL ! 1-0 pentru Reghin, Vlad Bujor deschide scorul din lovitură liberă de la 25m, la capătul unei reprize dominate autoritar. Golul vine la ultima fază a primei reprize.

Statisticile primei reprize

Posesie : 34 % vs 66 %

Șuturi pe poartă : 1 – 5

Cornere : 1 – 8

Cartonașe galbene : 1-0

GOOOOL AVÂNTUL ! Unul din cele mai bune meciuri din acest sezon de până acum pentru reghineni. Truță majorează scorul după un corner în minutul 53. 2-0 pentru reghineni

Minutul 61, 3 ELIMINĂRI ! Moment tensionat la Galda, 3 eiminări în aceeași fază, Industria Galda – două, Avântul – una, Ghiță.

Minutul 71, GOL Galda, 1-2, cei de la Galda reușesc să marcheze în inferioritate numerică.

Minutul 80, GOOOOL AVÂNTUL ! 3-1, superioritate numerică și punctele ar trebui să fie în contul reghinenilor. Potor este autorul golului.

1-3, FINAL DE MECI. Victorie clară și meritată a reghinenilor care se pregătesc acum de derby-ul din etapa viitoare cu cei de la Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*