Identificați și reținuți de polițiști pentru furt

La data de 17 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Reghin au identificat, depistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani, bănuit de sustragerea unor bunuri dintr-un cabinet de medicină veterinară.

Sesizarea a fost formulată la data de 16 noiembrie a.c., când o persoană a reclamat faptul că, din cabinetul de medicină veterinară la care era angajat, au fost sustrase două telefoane mobile.

În mai puțin de 24 de ore, ca urmare a activităților investigativ-operative demarate, persoană responsabilă de săvârșirea faptei a fost identificată de polițiști, fiind vorba despre un bărbat de 44 de ani, din comuna Ideciu de Jos.

Acesta a fost condus la sediul unității pentru audieri, iar în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, fiind prezentat Judecătoriei Reghin, a fost emis pe numele său un mandat de arestare la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, cele două telefoane mobile au fost recuperate și predate persoanei vătămate.

Activitățile specifice au fost efectuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

*

La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Reghin au identificat și reținut un bărbat de 38 de ani, bănuit de comiterea unei fapte de furt calificat, în urma cu câteva zile.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că, la data de 13 noiembrie a.c., cel în cauză, recomandându-se reprezentantul unui furnizor de energie electrică, s-ar fi prezentat la locuința unei persoane din municipiul Reghin, căreia i-ar fi sustras suma de 1.500 de lei, sub pretextul unei facturi restante.

Ulterior identificării bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, au fost efectuate de către polițiști două percheziții domiciliare, în municipiul Reghin .

Astfel, s-a reușit recuperarea parțială a prejudiciului produs, iar față de cel în cauză a fost emisă o ordonanța de reținere, pentru 24 de ore.

Acesta a fost condus sub escortă și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș, în vederea executării măsurii.

Perchezițiile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

În cauză cercetările sunt continuate în vedere documentării întregii activități infracționale, sub supraveghere și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*