GURGHIU: Proiect pentru creșterea calității infrastructurii educaționale din comună

Administrația locală din Gurghiu a anunțat faptul că s-a reușit realizarea unui nou proiect pentru creșterea calității infrastructurii educaționale din comună.

,,Am reușit să achiziționăm mobilier nou și modern pentru clasele primare și grădinițele din comună, respectiv pentru Școala Primară Gurghiu, Școala Primară și Grădinița Glăjărie, Școala Primară Cașva și Grădinița Larga. Mobilierul a fost achiziționat prin intermediul fondurilor PNDR 2014-2020, cu sprijinul Grupului de Acțiune Locală Prietenia Mureș-Harghita. Valoarea proiectului este de peste 126.000 lei, respectiv peste 25.000 euro, din care aproape 6.000 euro din fonduri locale. Este important să menționez că nu toate grădinițele din comuna noastră au fost incluse în proiectul de finanțare curent, ci doar acelea care funcționează în clădiri având destinația de unități de învățământ. Cu toate acestea, vrem să asigurăm fiecărei grădinițe din comuna noastră un mediu educațional de calitate, drept urmare vom continua să depunem eforturi pentru a obține resurse suplimentare și pentru a asigura că niciun copil nu este uitat în această inițiativă importantă

Acest mobilier nu este doar o simplă achiziție, ci reprezintă un pas semnificativ în asigurarea unui mediu propice învățării pentru copiii noștri. Educația este temelia viitorului nostru, iar învățământul este o piatră de temelie în dezvoltarea oricărei comunități.

Fotografiile prezintă noul mobilier, care va oferi copiilor noștri un spațiu confortabil și plin de inspirație în care să descopere, să învețe și să se dezvolte. Sunt încrezător că acesta este un pas semnificativ către un viitor mai luminos și mai prosper pentru noi toți!

Vă mulțumesc pentru susținerea dumneavoastră și sunt mândru să fac parte dintr-o comunitate care prețuiește educația!,, este mesajul transmis de Laurențiu Dumitru Boar, pe pagina personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*