Gloria Bistriţa – Avântul Reghin – Live Text ora 14:00

Avântul Reghin are o misiune grea astăzi, la Bistriţa, cu Gloria. Gazdele pornesc favorite din mai multe puncte de vedere.

În primul rând, Bistriţa şi-a propus să promoveze în acest an în Liga a II-a, joacă acasă şi, la ora aceasta, are un lot superior. În tur, au câştigat cu 2-0 la capătul unui meci dominat autoritar de cei din Bistriţa.

Reghinul caută punct(e) la Bistriţa cu un antrenor nou pe bancă, chiar localnic al gazdelor de astăzi, Sandu Borş.

Începând cu ora 14 vom face un live text cu toate fazele importante din meci, la fel ca la meciul din etapa trecută cu Cugirul.

START DE MECI

Minutul 15 – Echilibru total până acum. Bistriţa cu iniţiativa dar nimic concret, nicio ocazie clară de gol

Minutul 30 – În continuare 0-0 dar reghinenii joacă curajos.

Pauză. 0-0 pe stadionul din Bistriţa. Gazdele au pus stăpânire pe joc şi doar Bucin i-a salvat pe reghineni ca scorul să nu fie în favoarea gazdelor la pauză.

Minutul 75, 1-0 pentru Gloria Bistriţa, marchează Banyoi. Golul vine după o dominare clară a bistriţenilor.

Sursa foto : Gloria Bistriţa 2018 Facebook

Final 1-0

Reghinul a arătat pe alocuri fotbal însă, categoric, victoria Gloriei este una meritată. Gloria a jucat mai mult fotbal, a combinat, a încercat şi a reuşit.

Una peste alta, reghinenii pierd împotriva liderului seriei, un lider care, dacă continuă aşa, va promova în Liga a 2-a.

Reamintim că Gloria Bistriţa e condusă de pe banca tehnică de Adrian Falub, un antrenor cu experienţă mare chiar şi în Liga 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*