Două reghinence la Imperiul Leilor

Afaceri. Negocieri. Tensiune. Visuri. Doar câteva cuvinte din ce înseamnă o emisiune care, pentru tinerii antreprenori, poate fi o rampă uriaşă de lansare.

Diana Buga şi Anca Pop, două reghinence care au crezut în visul lor, au făcut-o şi în faţa ,, leilor ” de la Imperiul Leilor.

Anca Pop ( foto jos ) a adus în faţa leilor produse inedite. Este vorba despre articole de îngrijire personală adresate atât tenului tânăr cât şi celui matur, produse care i-au adus sponsorizarea dorită din partea lui Wargha Enayati.

Suma cerută pentru business-ul Ancăi a fost de 200 000 Euro. Ca şi contra ofertă, ofertă pe care a acceptat-o, a primit 100 000 Euro pentru 20 la sută din companie şi 100 000 Euro împrumut.

Momentul prezentării Ancăi poate fi urmărit aici.

De partea cealaltă, Diana Buga ( foto jos ) este o creatoare de corpuri de iluminat handmade. Produsele ei sunt produse realizate manual şi pot fi personalizate după bunul plac.

În final, şi momentul Dianei a fost un succes pentru ea şi business-ul ei. Suma cerută pentru afacerea reghinencei a fost de 80 000 Euro pentru 20 la sută din companie. Oferta a fost acceptată de Dan Şucu.

Momentul prezentării Dianei poate fi vizionat aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*