Nicio victorie, nicio înfrangere pentru echipele mureşene

Situaţie mai rar întâlnită în ultima etapă de Liga a III-a, Seria a 9-a. Toate cele trei echipe reprezentante ale judeţului Mureş au remizat cu adversarele lor.

Reghinul a deschis seria de meciuri cu partida disputată la Cluj, împotriva Viitorului. După o primă repriză bună, cei care au deschis scorul au fost…gazdele. După un corner, după o fază încâlcită, Viitorul deschidea scorul în minutul 89. Reghinul egala la două minute distanţă prin Ghiţă şi putea da lovitura în final de meci.

Sâmbătă a venit rândul celor de la Ungheni şi ACS Tg Mureş să îşi dispute meciurile din această etapă. Ungheniul părea scapată în câştigătoare în partida cu Mediaş, o echipă aflată în formă. Cei din Ungheni au făcut pasul în spate si oaspeţii au egalat în final după două goluri înscrise după nişte acţiuni foarte frumoase.

În final, mureşenii de la ACS, au avut meci la Galda. Un meci care putea să meargă în orice direcţie a mers către un egal, mureşenii reuşind egalarea prin Barabas în minutul 89.

În etapa viitoare, Reghinul primeşte vizita celor de la Cugir, în timp ce Ungheniul primeşte vizita celor de la ACS Tg Mureş, într-o partidă cu orgolii foarte, foarte mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*