Festivalul-concurs studențesc MEDIFUN

Născut din spiritul studențesc târgumureșean, Medifun este unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale Ligii Studenților, fiind un concept unic în țară ce promoveaza atât ideea de colectiv și tradiție, dar și motivațional din perspectiva concursului din cadrul evenimentului, totul într-o manieră distractivă.

Încă de la prima ediție, ce a avut loc în anul 2000, festivalul și-a lăsat amprenta asupra studenților prin originalitatea și creativitatea sa, dar mai ales prin libertatea de exprimare pe care a inspirat-o în rândul acestora. În prezent, acest eveniment se află la a XXII-a ediție, cu participarea anuală a peste 20 de echipe cu personlitate, fiecare nume având o însemnătate, fiecare steag devenind o poveste și fiecare echipă fiind o adevărată familie.

De asemenea, datorită spiritului revoluționar al studenților, Medifun a ajuns sa fie un festival-concurs în care, prin prisma competiție s-a dorit și se dorește în continuare implicare în societatea noastră, prin diverse activități precum “Joia pentru comunitate”, în care echipele sunt încurajate să facă fapte caritabile, “Cea mai sângeroasă echipă”, care susține donarea de sânge la centrele de transfuzie și numeroase probe care trezesc spiritul artistic și creativ al acestora.  
Fiind un eveniment social și cultural de o asemenea amploare, concertele și momentele artistice sunt nelipsite în perioada celor 4 zile de festival, oferind un mediu prietenos și distractiv participanților.

Anul acesta festivalul-concurs se va desfășura așa cum este obiceiul, la începerea anului universitar, în perioada 4-7 octombrie, iar înscrierile sunt deschise în perioada 12-24 septembrie.

Liga Studenților spera și anul acesta la aceeași energie, dar și la același număr mare de participanți, mai multe detalii fiind disponibile atât pe site-ul medifun.ro, cât și pe paginile de instagram, facebook și tiktok ale evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*