„EUFORIE PE GHETE by ADINA INȚA”, Ediția a III-a, 7 octombrie 2023, ora 14.00

COMUNICAT DE PRESĂ

„EUFORIE PE GHETE by ADINA INȚA”

Ediția a III-a, 7 octombrie 2023, ora 14.00

Asociația Kangoo Club Reghin cu sprijinul Primăriei Municipiului Reghin și al Consiliului Local, în parteneriat cu Kangoo Jumps Romania, organizează a treia ediție a evenimentului “Euforie pe ghete by Adina Ința“.

Acest eveniment sportiv de excepție promite să aducă bucuria și energia sportului Kangoo Jumps direct în inima comunității noastre.

Suntem extrem de încântate să vă anunțăm că la evenimentul nostru special o avem din nou ca și invitată de seamă pe C.E.O. Kangoo Jumps România, Kinga Sebestyén, cea care a adus fenomenul Kangoo Jumps în țara noastră în anul 2007!

Kinga Sebestyén este o prezență inspirațională în lumea sportului și a fitnessului și a adus bucuria și entuziasmul Kangoo Jumps în inimile multor oameni.

Ea va împărtăși cu noi experiența sa și povestea fascinantă despre cum a adus această formă unică de exercițiu în România, transformând viețile multor oameni și inspirându-i să se mențină activi și sănătoși.

La ce să vă așteptați în cadrul evenimentului „Euforie pe Ghete by Adina Ința”?

 • Prezența a 22 de profesioniști: Evenimentul va fi condus de către Asociația Kangoo Club Reghin și o echipă de 22 de experți în domeniul sportului Kangoo Jumps, inclusiv presenteri, instructori și traineri cu experiență vastă.
 • Tombole și premii atractive: Participanții au șansa de a câștiga premii minunate în cadrul tombolelor organizate pe tot parcursul evenimentului: 2 perechi de ghete originale Kangoo Jumps, 2 rucsacuri, gantere, tricouri (cei care vor fi extrași câștigători trebuie să fie prezenți în momentul extragerii, dacă nu, se va face o nouă extragere).
 • Surprize captivante: „Euforie pe Ghete by Adina Ința” aduce și la această ediție surprize inedite și momente de neuitat pentru toată lumea.
 • Dress code: Roz

Detalii eveniment:

 • Data și ora: 7 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, în Piațeta din cartierul Libertății a Municipiul Reghin (în caz de timp nefavorabil ne vom muta într-o sală de sport anunțată pe rețelele sociale și media).
 • Bilete: Intrarea este gratuită.

Pentru mai multe informații și actualizări, vă rugăm să vizitați evenimentul creat pe pagina noastră: https://www.facebook.com/events/1653505508467814 și să dați interesat sau participare la acesta pentru a primi notificări când postăm informații sau să ne contactați la telefon: 0745-463.570 Adina, 0744-563.304 Crina sau 0742 – 646.510 Sorina.

Despre „Euforie pe Ghete”

„Euforie pe Ghete by Adina Ința” este un eveniment sportiv dedicat promovării sănătății și mișcării în comunitate. Suntem trei fete care ne-am angajat să facem din evenimentul nostru anual mai mult decât un simplu eveniment sportiv. Este un efort susținut pentru a îmbunătăți starea de sănătate a comunității noastre și pentru a crea o legătură mai strânsă între noi toți.

De ce acest eveniment este important pentru comunitate:

 • Sănătate și bunăstare: Participarea la activități sportive regulate are un impact pozitiv asupra sănătății fizice și mentale a indivizilor. Dorim să promovăm acest beneficiu vital pentru comunitatea noastră.
 • Prevenirea bolilor și stimularea imunității: Practicarea regulată a sportului poate contribui la reducerea riscului de boli cronice și la întărirea sistemului imunitar.
 • Stil de viață activ: Dorim să încurajăm oamenii să adopte un stil de viață mai activ, să iasă afară și să se bucure de mișcare în mod regulat.
 • Solidaritate și comunitate: Evenimentul adună oamenii din comunitate și îi motivează să împărtășească aceleași interese și preocupări legate de sănătate și sport. De asemenea, contribuie la creșterea vizibilității și atractivității Reghinului ca destinație turistică deoarece la eveniment participă profesioniști sportivi din toată țara.

Cum susține evenimentul nostru scopurile prezentate:

 • Experți în sănătate și fitness: Evenimentul va avea prezentă o echipă de profesioniști în domeniul sportului și sănătății, care vor împărtăși cunoștințe și sfaturi valoroase.
 • Exemplu pozitiv: Evenimentul oferă o platformă pentru oameni de toate vârstele să vadă că mișcarea poate fi distractivă și accesibilă.
 • Comunitate unită: Evenimentul aduce împreună oamenii din comunitate, construind legături și relații pozitive prin sport și sănătate.

Nu ratați ocazia de a vă bucura de această zi specială de mișcare și distracție în cadrul evenimentului! “Euforie pe ghete by Adina Ința” – un eveniment sportiv care vă va lăsa cu amintiri de neuitat!

Vă așteptăm cu drag!

Partenerii media ai evenimentului sunt: Ardeal TV, AGERPRES, Radio România Actualități, Radio Son, Zi de Zi, Glasul Văilor

Partenerii evenimentului: IRUM, Nordenlor, Flozo, Frenetic, B Eagle Team

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*