Grădiniță nouă pentru copiii din Gurghiu

Copiii din Gurghiu și-au început anul școlar într-o grădiniță nouă, fiind un moment de bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru administrația locală.

,,Astăzi, alături de actualul Prefect al Județului Mureș, domnul Ciprian Dobre împreună cu Directorul de Cabinet, doamna Mara Togănel, am avut onoarea de a marca această etapă semnificativă în viața noastră.

Noua noastră grădiniță este o promisiune pentru viitorul copiilor noștri. O promisiune de educație de calitate, de dezvoltare și de creștere într-un mediu sigur și modern. Le mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect și întregii comunități pentru sprijinul continuu.

Cu binecuvântarea și participarea preotului Aurel Oltean și a preotului Istvan Nagy-Szabo, am sărbătorit această zi cu gânduri de speranță și recunoștință. Fie ca această nouă grădiniță să fie un loc în care copiii noștri să se dezvolte și săși atingă potențialul maxim.

Continuăm să ne angajăm să susținem educația și dezvoltarea tinerilor noștri, iar împreună, vom construi un viitor mai bun pentru toată comunitatea noastră.,, a precizat Laurențiu Dumitru Boar, primarul comunei Gurghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*