Local Talent Fest

Se caută tineri talentați din Târgu Mureș și nu numai, cu vârste între 10 și 17 ani care stiu să cânțe cu vocea, la un instrument, să danseze sau să susțină un moment teatral.

,,Caravana LOCAL TALENT FEST pleacă în cartiere cu o scenă profesională. Tinerii talentați trebuie doar să se înscrie, până la data de 5 august 2023, la adresa de mail: localtalentfest@yahoo.com, să precizeze ce știu să facă și să ne trimită o fotografie. Apoi, îi așteptăm pe scenele din cartiere, în zilele de  7, 8 și 9 august, de la ora 19.00. Cei mai buni 3 concurenți din fiecare cartier sunt desemnați de juriu și public și se califică în finala din 3 septembrie, la Cetatea Târgu Mureș. Atât pentru etapele de preselecție cât și în finală se acordă premii în bani și obiecte oferite de Maurer Residence Târgu Mureș.,, spun organizatorii.

Evenimentul Local Talent Fest ajuns in acest an, la cea de-a doua editie, face un pas inainte si merge in mijlocul comunitatilor, in cele mai mari cartiere ale orasului, in locurile unde talentul „arde mocnit”, dar unde detinatorii lui n-au avut ocazia sa se exprime.

In perioada 7 – 9 august 2023, tuturor celor care stiu canta cu vocea sau la un instrument, dansa, recita  sau sustine un moment teatral, le punem la dispozitie o scena cu toate dotarile necesare (scenotehnica, lumini, sonorizare) unde sa performeze. Cei mai buni 3 concurenti, din fiecare din cele 3 cartiere selectate, cu cea mai mare densitatea populatie: 1848, Tudor Vladimirescu si Unirii, vor primi premii in bani sau in obiecte si se califica pentru finala Local Talent Fest, din 3 septembrie, care are loc pe Bulevardul Cetatii, in cadrul Caravanei City Food. Din juriul de selectie din cartiere va face parte cantaretul si actorul Vizi Imre, un reprezentant al Asociatiei Culturale Vizitransylvania, partenerul nostru de organizare, si un reprezentant al organizatorului, respectiv Asociatia Mercur Creativ. Desemnarea castigatorului finalei va fi facuta de catre public, prin vot. Primii trei clasati vor primi premii in bani sau obiecte. Toate premiile sunt asigurate de Maurer Residence Targu Mures. Evenimentul se va incheia cu un concert Vizi si este organizat ca urmare a castigarii concursului pe proiecte culturale – sectiunea educatie prin cultura, organizat in 2023, de Primaria Municipiului Targu Mures.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*