Școala noastră, o poartă spre viitor

Liceul Tehnologic ”Ioan Bojor” a obținut, în anul școlar 2022-2023,  finanțare pentru  proiectul ”Școala noastră, o poartă spre viitor”, în urma concursului de granturi organizat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă cu sprijinul Roumanian-American Foundation, în cadrul programului pentru ”Creștem prin educația agricolă”.

Proiectul ”Școala noastră, o poartă spre viitor” promovează oferta educțională a Liceului Tehnologic ”Ioan Bojor” pentru anul școlar 2023-2024. Prin derularea acestui proiect se dorește îmbunătățirea imaginii școlii noastre în comunitatea locală și mediul agribusiness.

                       Proiectul cuprinde 4 activități:

Activitatea 1: Actualizarea strategiei de promovare pentru perioada 2023-2026, cu scopul de a îmbunătăți imaginea despre liceul nostru și consolidarea networkingului între școli.

Activitatea 2: Întâlnire cu reprezentanții școlilor gimnaziale (directori, diriginți, profesori), organizată în școala noastră cu scopul de a îmbunătăți percepția despre liceul nostru a directorilor și profesorilor din școlile gimnaziale. La această activitate s-a stabilit  un program de întâlnire cu absolvenții claselor a VII-a și a VIII- a, dar și cu părinții, pentru fiecare școală gimnazială.

Activitatea 3: Campania de promovare  a inclus cel puțin 200 de elevi și 50 de adulți, profesori, părinți de la școlile gimnaziale și a  cuprins următoarele acțiuni:

a. Întâlniri cu elevii de clasa a VII-a și a VIII-a în școlile gimnaziale.

La  aceste întâlniri echipele de  promovare alcătuite din cadre didactice și elevi ambasadori din școala noastră  au prezentat elevilor din școlile gimnaziale filmul cu oferta educațională a liceului nostru, pliante, calendare, brelocuri, materialele video oferite de Fundația World Vision.

b.”Licean pentru o zi”- organizarea de ateliere de lucru pentru elevii de clasa a VIII-a.

Elevii au fost invitați să participe la minium două ateliere de lucru, pe baza unei preînscrieri. Atelierele de lucru au  inclus: lecții interactive de cultură generală, activități practice, cercuri, concursuri sportive ș.a.m.d.

De asemena, elevii din școlile gimnaziale au văzut în școala noastră dotările, baza materială și au  interacționat cu elevii și profesorii din școala noastră.

c.“Părerea ta contează!” – aplicarea unui chestionar de feedback elevilor prezenți la activitățile organizate în cadrul școlii noastre.

Activitatea 4: Diseminarea activităților proiectului s-a realizat pe pagina de Facebook a școlii, pe situl școlii, pe Instagram. Activitățile urmează să fie diseminate și  în revistele școlii ,,Noua generație’’ și ,,Tehnologii diverse’’, mass-media, Tik-Tok.

Echipa de proiect :

Director : Negoiță Claudia-Nicoleta

Director adjunct : Marcu Ioan-Valer

Profesori : Dan Daniela, Pintican Nicoleta, Moldovan Andrea, Bungărdean Ioana, Lupescu Alexandrina, Bazsa Elod

Responsabil financiar : Nagy Levente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*