ANUNȚ

COMUNA IBĂNEŞTI,  titular al proiectului „Refacere drumuri și podețe în comuna Ibănești, județul Mureș”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără studiu de evaluare a impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „ Refacere drumuri și podețe în comuna Ibănești, județul Mureș”, propus a fi amplasat în comuna Ibănești, satele: Ibănești, Ibănești Pădure, Pârâul Mare, Dulcea, Brădețelu, Blidireasa, Tireu, Tisieu, județul Mureș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Mureş  din Tîrgu Mureș, strada Podeni, nr. 10, în zilele de:  luni, între orele 9,00 – 15,00 și marți – vineri între orele 9,00 – 12,00, precum și la următoarea adresă de internet:   http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Mureș.

      Primar,

    Dan Vasile – Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*