Demararea proiectului „Renovarea energetică a punctului de ambulanță din localitatea Bilbor”

Comunicat de presă

Demararea proiectului „Renovarea energetică a punctului de ambulanță din localitatea Bilbor

 U.A.T. Comuna Bilbor demarează proiectul cu titlul: “Renovarea energetică a punctului de ambulanta din localitatea Bilbor”, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare si Reziliență al României și din fonduri naționale.

Numele beneficiarului:  Comuna Bilbor, str. Principală, nr. 120, Județul Harghita, C.I.F. 4246092, România.

Titlu proiect: Renovarea energetică a punctului de ambulanță din localitatea Bilbor

Program: Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.

Obiectivul proiectului: reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice din Comuna Bilbor.

Obiectivul specific: renovarea energetică moderată a clădirilor publice de la adresele de mai jos, pentru reducerea consumului de energie cu cel puțin 50% în comparație cu consumul anual de energie pentru încălzire anterior renovării, scăderea consumului anual de energie primară şi utilizarea de surse de energie regenerabilă, respectiv scăderea indicelui de emisii echivalente C02:

–  Punct de ambulanta, Comuna Bilbor;

Impactul proiectului: Proiectul presupune realizarea unor lucrări de reabilitare termică pentru creșterea eficienței energetice. Prin implementarea acestui proiect, se vor aduce beneficii semnificative atât din punct de vedere al economisirii energiei care are un impact financiar semnificativ asupra proprietarilor, cât și din punct de vedere al protecției mediului, prin utilizarea resurselor naturale pentru producerea energiei.

Valoarea totală a proiectului: 893.932,78 lei inclusiv TVA, din care valoarea eligibilă din PNRR 751.204,02 lei și 142.728,76 lei valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR, suportată de la bugetul de stat.

Data începerii și finalizării proiectului: 14/02/2023 – 14/02/2025

Codul proiectului: C10-I3-1185

Date de contact: Comuna Bilbor, str. Principală, nr. 120, Județul Harghita, CIF 4246092, România.

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*