JCI Târgu Mureș și Megora dăruiesc zâmbete și energie pentru 3 fundații din județul Mureș

  • “Dăruim zâmbete și energie” este un proiect social demarat de JCI Târgu Mureș în parteneriat cu Megora prin care Fundația Kiwi – Casa Bucuriei, Sfânta Elisabeta din Glodeni și Fundația Solidaris. vor beneficia de sisteme fotovoltaice în mod gratuit
  • Lucrările vor avea loc în perioada 1 mai – 1 iunie
  • Proiectul va avea o componentă educațională despre mediul înconjurător și energia verde pentru copii

În contextul schimbărilor climatice și protejării mediului înconjurător, energia verde a devenit o sursă importantă de energie regenerabilă și curată. În acest sens, JCI Târgu Mureș și Megora au lansat proiectul „Dăruim zâmbete și energie” pentru a sprijini comunitatea și a promova această soluție sustenabilă.

JCI Târgu Mureș este o organizație non-profit cu numeroase proiecte pentru a acoperi nevoile din comunitate. Prin proiectul „Zâmbete în dar” și alte proiecte sociale, JCI a dezvoltat o conexiune cu Megora, care contribuie la construirea unui viitor mai durabil, mai sigur și mai verde prin proiecte în domeniul energiei verzi.

Megora oferă montajul sistemelor fotovoltaice în mod gratuit pentru cele trei fundații selectate, iar prin acest parteneriat au fost obținute sponsorizări în valoare de 15.000 Euro pentru materiale fotovoltaice. Beneficiarii proiectului sunt Fundația Kiwi – Casa Bucuriei, Sfânta Elisabeta din Glodeni și Fundația Solidaris.

Parteneriatul a beneficiat de sprijinul sponsorilor precum GTA BUSINESS DEVELOPMENT SRL, Kiagold SRL și Solar Group SRL. Montajul sistemelor va începe în luna mai, iar punerea lor în funcțiune se va face chiar înainte de Ziua Copilului, sperând că fiecare fundație va fi capabilă să își producă propria energie.

În cadrul proiectului, este inclusă și o componentă educațională despre mediul înconjurător și energia verde pentru copii, deoarece educația este cheia succesului.

Pentru mai multe informații despre proiectul „Dăruim zâmbete și energie” și cum puteți susține această cauză, accesați pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/150713917848576

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*