Voluntariat Sportiv realizat de Asociația Kangoo Club Reghin la Colegiul Petru Maior

Ambasada Statelor Unite în România alături de American Councils for International Education a adresat și în acest an invitația voluntarilor de a se alătura proiectului 4/4 pentru prieteni. După o ediție online în anul care a trecut, acum a sosit timpul ca voluntarii să poată avea interacțiune fizică, pentru 10 zile de fapte bune.

Urmând modelul Statelor Unite ale Americii, care sărbătoresc în luna aprilie Luna Voluntarului, proiectul 4/4PentruPrieteni se dorește o recunoaștere a muncii  voluntarilor în folosul semenilor lor.

Asociația Kangoo Club Reghin a dorit să provoace liceenii de la Colegiul Petru Maior din Reghin să facă sport, drept urmare în data de 4 Aprilie persoanele doritoare de mișcare și de încercare a sportului Kangoo Jumps au fost inițiate pe ghetuțele magice. Le-au fost explicate participantelor pașii de bază și s-au realizat exerciții simple.

Activitatea a fost coordonată de instructorul internațional Adina Ința, președinte al Asociației Kangoo Club Reghin, fiind bine primită de cele 12 participante care în urma acestei activități își doresc să încerce și clasele de Kangoo Jumps.

Prin proiectul 4/4PentruPrieteni se onorează moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King, Jr. și celebrează la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*