Anunt “Amenajare piscicolă”

  LOGISTICS ATLAS E PLUS A SRL anunță publicul interesat

asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului și Studiul pentru evaluarea impactului asupra corpurilor de apă, pentru proiectul Amenajare piscicolă propus a fi amplasat în extravilanul loc.Reghin.

   Tipul deciziei posibile luate de APM Mureș poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

   Raportul privind impactul asupra mediului și Studiul pentru evaluarea impactului asupra corpurilor de apă, pot fi consultate la sediul APM Mureș din loc. Târgu Mureș str.Podeni, nr.10, în zilele de luni între orele 9-15 și marți-vineri între orele 9-12, și la sediul LOGISTICS ATLAS E PLUS A SRL din loc.Petelea, nr.557/J, jud.Mureș, în zilele de luni,miercuri și vineri între orele 9-12.                       

   Documentele menționate sunt disponibile și pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, http://apmms.anpm.ro.

   Dezbatere publică a Raportului privind impactul asupra mediului și Studiul pentru evaluarea impactului asupra corpurilor de apă, va avea loc în loc.Reghin,str.Livezilor, nr.2, jud.Mureș, în data de 10.05.2023, începând cu orele 16.

   Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele menționate la sediul APM Mureș, din loc. Târgu Mureș, str. Podeni, nr.10, pe e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro sau pe fax la nr. 0265 314985, până la 10.05.2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*