Andrei Romanică aniversează 20 de ani de cântec, la Casa de Cultură „Dr. Eugen Nicoară”

Andrei Romanică, îndrăgitul interpret de muzică populară, moderator tv și om de radio aniversează 20 de ani de activitate pe scena muzicii populare românești.

A crescut în casa bunicilor din localitatea Luieru, comuna Suseni, judetul Mureș, unde a cunoscut tradițiile oamenilor simpli, dezvoltând o adevărată pasiune pentru cântecul popular românesc și pentru straiul popular. Pe parcursul celor 20 de ani de activitate muzicală, Andrei Romanică a știut cum poate transforma cântecul, sufletul omului, cum poate să îi aducă alinarea atunci când e la suferință, dar și cum să împlinească și să întregească binele și bucuriile din viețile celor care îl ascultă.
Pe parcursul carierei, a ajuns să bucure oamenii din întreaga țară, atât prin intermediul emisiunilor pe care le moderează la Ardeal TV „Buchet folcloric ardelean” și „Din Ardeal cu voie bună”, cât și prin intermediul poveștilor transmise la Radio România Târgu-Mureș.
În data de 25 februarie, începând cu ora 16.00, Andrei Romanică își dorește să sărbătorească acest moment important din viața sa alături de publicul spectator, la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin, dar și de colegii de cântec popular care și-au dorit din suflet să îi fie alături bunului lor prieten, Andrei Romanică.
Intrarea la spectacol se va realiza pe bază de donație, deoarece artistul își dorește să sprijine o bună prietenă aflată la suferință și totodată cunoscută interpretă de muzică populară din județul Alba.
La mulți ani, Andrei Romanică! Să ai parte de succes în fiecare moment al vieții, să rămâi la fel de popular și implicat în promovarea cântecului popular românesc și a tradițiilor poporului nostru, ani mulți de acum înainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*