Librăria Cărturești își deschide porțile, în Târgu Mureș

Îndrăgostiții de cărți și lucruri care ne fac viața mai frumoasă sunt invitați la deschiderea primei librării Cărturești din Târgu Mureș! Porțile librăriei Cărturești din Târgu Mureș, amplasată la etajul I al centrului comercial Shopping City, se vor deschide în ziua de 23 februarie, începând cu ora 12:00.

Cititorilor târgumureșeni le sunt pregătite și două evenimente culturale de seamă, care să marcheze emoția și entuziasmul deschiderii.

,,Sărbătorim așa cum știm noi cel mai bine: cu invitați de seamă, muzică clasică, vin (neapărat roșu, în ton cu spiritul sărbătorilor lunii februarie) și câteva promoții speciale, dedicate cititorilor care ne trec pragul în momentele din preajma deschiderii și fără de care o librărie nu poate exista.,, spun organizatorii.

Programul evenimentelor din seara deschiderii este următorul:

  •  17:00: Rolul librăriilor și importanța comunității din jurul lor. O discuție relaxată despre literatură, relația cititor-scriitor și câteva recomandări de carte. Invitați: Al. Cistelecan, Alina Nelega, Roxana Cotruș, Káli Király István. Moderator: Dumitru-Mircea Buda.
  • 19:00: Concert susținut de cvartetul de coarde Tiberius, Cvartet de Stat al Filarmonicii din Târgu Mureș.

Iar cum luna iubirii nu poate fi sărbătorită decât cu iubire, cărți și bucuria de a oferi, primii 1000 de cititori vor primi un cadou din partea noastră la orice achiziție din librărie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*