ireport reghin

iReport Reghin – o nouă aplicație mobilă, care le permite reghinenilor să transmită sesizări către primărie

iReport Reghin este noua aplicație mobilă prin care cetățenii municipiului au posibilitatea de a transmite, gratuit, sesizări către Primăria Municipiului Reghin.

,,iReport Reghin permite cetățenilor cu spirit civic să transmită diverse petiții și incidente către Primăria Municipiului Reghin. Problemele punctuale din diferite zone ale orașului, cum ar fi gropi în asfalt, resturi menajere sau moloz aruncate la întâmplare, gunoi în mijloacele de transport, disfuncționalități în iluminatul public, coșuri de gunoi vandalizate, vehicule abandonate, canalizare înfundată etc, pot fi transmise direct de pe dispozitivul mobil către Primăria Municipiului Reghin pentru a acționa cu promptitudine și a limita eventualele pagube. Sesizările transmise vor fi însoțite de o fotografie, descriere și localizare GPS sau completarea adresei, oferind primăriei identificarea exactă a locației incidentelor.

Aplicația iReport Reghin este mult mai dinamică, rapidă și mai eficientă. Este o aplicație direct conectată cu sistemul nostru intern(CID), astfel întrebările/sesizările vor fi automat repartizate pe departamente. În consecință, termenul de rezolvare al sesizării/întrebării, va fi mult mai rapid și mai aplicat. Din data de 9 ianuarie 2023 renunțăm la aplicația CityApp.,, spune Imola Grama, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Reghin.

Pentru android, aplicația disponibilă poate fi descărcată de AICI

ireport reghin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*