350 de pachete distribuite în cadrul acțiunii ,,În căutarea înțelepciunii uitate”

Cea de a treia ediție a programului pentru întrajutorare numit ”În căutarea înțelepciunii uitate” s-a desfășurat în data de 10 decembrie. Evenimentul organizat de Asociația ”Our Lifetime”, în colaborare cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Reghin și Liga Studenților UMFST s-a bucurat și în acest an de un număr impresionant de voluntari, dar și de sponsori, care au ales să fie parte a evenimentului.

În această ediție, pachetul este compus din Zahăr, Făină, Ulei, Ouă, Conserve carne/preparate, Mere, Cozonac și altele.

Bilanțul în cifre arată în forma următoare:

  • 350 pachete consistente de Crăciun
  • 350 beneficiari au primit un pachet și câteva minute de poveste cu voluntarii implicați
  • 75 de localități străbătute
  • este 2 tone de alimente oferite
  • peste 1000km străbătuți
  • 27 trasee
  • aproape 100 voluntari implicați

,,Voluntarii și oamenii de bine, s-au întors din această aventură caritabilă, cu sufletul împăcat, cu apreciere și înțelegere pentru tot binele pe care-l putem face, dar și recunoscători pentru ceea ce avem, alături de gândurile bune oferite celor vizitați! Aș zice cu mai multă înțelepciune căutată! Vă mulțumim! Fără voi nu am fi putut duce la îndeplinire acțiunea!,, spune Mihai Dan Farcaș, președintele Asociației ”Our Lifetime”.

Voluntatii au pornit din două  locații, Reghin și Târgu Mureș pentru a distribui cele 350 de pachete de Crăciun, pentru persoanele vârstnice din județul Mureș, în 75 de localități din județ. ,,În plus, voluntarii au încercat să transmită voia bună și vorba bună, dar și să învețe ceva de la cei pe care-i vizitează! Lecții de viață, povățuiri, sfaturi, cât și provocările cu care s-au confruntat!,, adaugă Mihai Dan Farcaș.

Poți să te alături voluntar ASOCIAȚIEI OUR LIFETIME, pentru a te implica în acțiuni viitoare, completând  acest formular: https://forms.office.com/r/nmhBh5QsTS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*