Teren de fotbal, omologat UEFA, la Reghin

Nu mai e mult până când ne vom putea bucura de meciuri de fotbal disputate pe noua bază sportivă Metalul din Reghin. Aceasta va fi o bază modernă cu o suprafață mare de joc, teren sintetic, omologat UEFA având dimensiunile de teren de Liga 1 – lungime 105 m și lățime 68 m, cu nocturnă, cu tribună renovată, pe care se vor monta 500 de scaune de plastic.

În primăvara anului viitor se va înlocui vestiarul vechi cu unul modern și se vor construi încă două terenuri de tenis, dar și un teren mic de fotbal – sintetic cu mantinelă.

Terenul sintetic este un proiect al Federației Române de Fotbal, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Reghin. În cadrul proiectului Primăria Municipiului Reghin va avea obligația să facă drenajul, cu anexele corespunzătoare, nocturna, vestiarele toate conform recomandărilor FRF.

După finalizarea proiectului acest teren va putea fi folosit de grupele de copii din municipiu, care nu au unde să-și desfășoare antrenamentele și jocurile de campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*