Cetățenii întreabă… Administrația Locală răspunde!

Care e situatia asfaltării străzii Apalinei?

Strada Apalinei este în licitație. Săptămâna aceasta este termenul de depunere a ofertelor. După care se va selecta constructorul.

Ce se întâmplă cu bucata de drum rămasă neasfaltată, pe porțiunea dintre Kastamonu și str. Câmpului?

Având în vedere corespondența cu DRDP Brașov și Primăria Municipiului Reghin, s-a stabilit ca Municipiul să renunțe la acea zonă din proiect, să se execute lucrări de reparații și întreținere curentă până la execuția lucrărilor pentru Varianta Ocolitoare. Nu se puteau face lucrări pe proiect pentru că ar fi afectat traseul Variantei Ocolitoare și era și dublă finanțare.

Când se pornește iluminatul festiv în municipiul Reghin?

Iluminatul festiv pe zona centrală va fi pornit în data de 1 Decembrie, dar numai pentru o zi. Ulterior vom avea iluminat din data de 12 decembrie și până la finalul anului. Nu s-au achiziționat în acest an noi decorațiuni, le vom folosi pe cele din anii precedenți. Spre deosebire de anii anteriori, iluminatul festiv va funcţiona doar în zona centrală a oraşului şi în cele mai circulate sensuri giratorii, respectiv în Piațeta din cartierul Libertății. Pentru un consum cât mai mic de electricitate, ne-am gândit ca iluminatul de sărbători să funcționeze până la miezul nopţii și se vor folosi doar decoraţiuni care au becuri economice, pe bază de LED.

Vom avea parte și în acest an de patinoar ?

Sigur că da ! Patinoarul se va deschide în data de 3 Decembrie, la ora 11.00. Pentru momentul deschiderii am pregătit un program special, care se va desfășura între orele 11.00-14.00.

Vorbim aici despre:

– Demonstrații de patinaj artistic

– Demonstrații de hockey pe gheață

– Atelier de confecționat ghetuțe pt. Moș Nicolae

– Tatuaje cu sclipici – modele de iarnă

–  Mascota Olaf împreună cu Elsa se vor plimba și vor face poze cu copiii

– Momente muzicale- cântece de iarnă pentru copii

– Moment experimente Fun-Science

     –  Moș Nicolae va fi prezent la distracția pe gheață și va oferi dulciuri și fructe copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*