Afinele, mierea și cașcavalul maturat – vedetele Târgului Producătorilor din Reghin

Târgul Producătorilor din Reghin continuă și în această lună cu o ediție care aduce în prim-plan micii producători locali.

Dacă nu plecați din oraș în acest sfârșit de săptămână puteți face o vizită în Piațeta Libertății din Reghin unde se desfășoară o nouă ediție a târgului, de vineri până duminică (19 – 21 august).

Producătorii vor întâmpina potențialii clienți cu zâmbetul pe buze, iar pe tarabe vor avea o gamă diversificată de produse. ,,Producătorii locali vă așteaptă cu fructe de sezon delicioase cum sunt afinele, mai multe tipuri de miere, dar și cașcaval maturat. Dacă sunteți interesați de decorațiuni pentru casă atunci macrameurile, ornamentele croșetate, dar și obiectele realizate din hârtie reciclată pot fi o foarte bună alegere. Meșterii tradiționali prezenți vă așteaptă cu ii unicat, cusute manual, iar bijuteriile din mărgele, fimo și pietre semiprețioase ale artizanilor locali cu siguranță vă vor face cu ochiul. Dacă încă nu v-ați aprovizionat cu lavandă și ulei de lavandă veți avea acum ocazia. Pentru cei  mici  avem un mini atelier zen: confecționare săculeți de lavandă. Totodată cât timp părinții fac cumpărături, cei mici se pot bucura de pictura pe față.,, a precizat Cătălin Orban, reprezentant al Centrului de Informare și Promovare Turistică din Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*