La Suseni are loc Festivalul Cepei, în acest sfârșit de săptămână

Sfârșitul acesta de săptămână, mai precis în perioada 20 – 21 august, ceapa este vedetă, la Suseni. Festivalul Cepei de la Suseni a devenit deja tradiție în comună, ajungând în acest an la ediția a VII-a.

Evenimentul organizat de Primăria și Consiliul Local Suseni va aduce în fața celor prezenți, pe lângă un program  amplu, pregătit pentru toate gusturile și mici producători locali cu diferite produse de artizanat, meșteri și comercianți.

Deputul evenimentului are loc sâmbătă, de la ora 19.00 cu un program dedicat tineretului când vor urca pe scenă artiști precum: Serena, Diana Coman, Andreea Morar, Daria Pogăcean, Alexia Friciu, Ilinca Fărcaș, Nagy Levente Band, Boyz2Rap&PS STARS. Cap de afiș pentru ziua de sâmbătă sunt cei de la Contrast Live Band urmați de Elys.

Ziua de duminică, 21 august este dedicată muzicii populare când la orele amiezii, după binecuvântarea festivalului se dă drumul la distracție. Atmosfera va fi întreținută de soliști precum: Ariana Morar, Andreea Maria Blaga, Gizella Ianko, Ștefania Sălăgean, Daria Pogăcean, Andreea Morar, Natalia Moldovan, Bogdan Orban, Mara Stuparu, Miruna Chirilă, Bianca Pop, Iuliana Dorina Oprea, Andrei Romanică, Roxana Varodi, Roxana Raita, Dalia Fendrihan, Sorina Gabriela-Gabor, Nagy Levente, Livia Harpa, Livia Sorlea, Ioan Florin-Miler, Nelu Șopterean.

,,După doi ani de pauză iată câ s-a reușit din nou organizarea acestei sărbători pentru locuitorii comunei și nu numai pentru care am pregătit un program diversificat pentru toate gusturile. Va fi un festival multietnic, în cadrul căruia vor fi reprezentate toate etniile. Sâmbătă manifestările sunt dedicate tineretului, iar duminică pregătim surprize muzicale cu artiști locali, dar și artiști de marcă precum Cristian Pomohaci, Adina Roșca și Cătălin Doinaș, Haiducii lui 7 Cai. Vom avea comercianți, câțiva producători agricoli, meșteri populari, muzică bună și atmosferă pe măsură. Duminică, la ora 12.30 vom deschide festivalul alături de preoți și Cosiliul Local, iar la ora 16.30 așteptăm oficialitățile județene.,, a precizat Mircea Mariș, primarul comunei Suseni.

Muzica și jocul popular vor fi puse în scenă de Ansamblul Flori de pe Mureș, Ansamblul de dansuri populare românești și țigănești Floare de Dor – Petelea, Ansamblul Doina Mureșului, Ansamblul de dansuri populare maghiare Biborka Suseni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*