Campionat de fotbal, pe Valea Gurghiului

Nu doar de tradiții, muzică și distracție se bucură locuitorii Văii Gurghiului, în cadrul festivalului cu același nume, ci și mișcare și de competiții sportive.  Astfel, opt echipe de pe Valea Gurghiului au disputat mai multe meciuri de fotbal, în cadrul unei competiții organizate de Asociația Comunității Văii Gurghiului. Iubitorii de fotbal și-au dat întâlnire pe terenul sintetic din Ibănești Pădure, meciurile fiind disputate în două grupe.

În prima grupă s-au disputat meciuri de calificare între echipele: Ibănești, Gurghiu, Cartierul Câmpului, Sabișor, iar în cea de-a doua grupă echipele din Solovăstru, profesorii, Ocolul Silvic Gurghiu, Hodac.

Participanții au depus eforturi și au luat în serios desfășurarea campionatului, având în vedere că meciurile au fost și arbitrate.

Finalele s-au disputat, marți, 9 august, astfel:

Finala mică pentru locurile 3 – 4 : Sabișor – Primăria Hodac

Finala mare pentru locurile 1 – 2 : Primăria Gurghiu – Profesorii

În urma diputării finalelor, clasamentul este următorul:

Locul  1 Profesorii

Locul  2 Primăria Gurghiu

Locul  3 Primăria Hodac

Locul  4 Sabișor

,,Mulțumim Asociației Comunității Văii Gurghiului, tuturor primarilor care au susținut financiar organizarea acestei competiții sportive. Mulțumiri de asemenea familiei Chirteș, care au pus la dispoziție terenul sintetic, pe care s-au desfășurat meciurile.,, a precizat Sergiu Adam, profesor de educație fizică la Școala Gimnazială din Ibănești.

Premierea se va face în cadrul festivalului Văii Gurghiului unde participanții vor fi recompensați cu diplome, medalii și cupe.

„Echipele au fost înscrise în competiţie pe baza comunităţilor care participă la finanţarea acestui festival. Au fost câte o echipă pentru fiecare comună, au fost primiţi şi cei care doresc să mai participe şi le mulţumim pe această cale că s-au alăturat acestui moment sportiv, care vreau să spun că face cinste comunităţii Văii Gurghiului pentru că tot mai puţin sport se face şi nu e un lucru bun. Au participat și o echipă a profesorilor, societăţi comerciale care au reuşit să-şi adune oameni.” a precizat Ilie Chirilă Tătar, directorul Festivalului Văii Gurghiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*