Tronsonul A3 Chețani – Câmpia Turzii are un nou câștigător

Prefectul județului Mureș, Mara Toganel a anunțat ieri că Tronsonul A3 Chețani – Câmpia Turzii are un nou câștigător.  Potrivit prefectului ,,În urma deciziilor CNSC, a deciziei instanței de judecată și a reevaluării ofertelor, a fost desemnată o nouă asociere de constructori care vor avea la dispoziție 3 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuția lucrărilor.,, Contractul vechi a fost reziliat când lucrările erau la aproximativ 30%.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea STRABAG SRL – GEIGER TRANSILVANIA SRL, cu preţul de 420.347.903,86 lei fără TVA. Durata contractului este de 3 luni pentru perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor, iar durata de garanție a lucrărilor ofertată este de 120 de luni.

Acest tronson de autostradă are o lungime de 15,70 km.

,,Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.,, spun reprezentanții CNAIR SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*