Incălzirea pentru Maris Fest se dă sâmbătă, la Warm-up Party

Maris Fest – „Adrenaline Edition” 2022, care se desfășoară în perioada 19-21 August se apropie cu pași repezi.

,,Așa cum știți deja, anul acesta ne dorim să oferim altceva. La cea de a 8-a ediție a Maris Fest muzica bună, adrenalina și motoarele turate sunt elementele care vor face ca, timp de 3 zile și 3 nopți, Complexul Transilvania Motor Ring să fie locul în care toți participanții la festival se vor alege cu momente de neuitat. Dar până atunci vă propunem să fiți alături de noi sâmbătă, 6 August, când ne vom face încălzirea pentru festival la Warm-up Party.

Așadar, ne dăm întâlnire sâmbătă, de la ora 14:00 în parcarea Shopping  City din Târgu Mureș, unde vom încinge motoarele și asfaltul! Timp de două ore, în parcarea complexului comercial, va avea loc o expoziție și un show prin intermediul cărora veți putea primi o mică doză din adrenalina de care promitem că vă veți bucura la Maris Fest 2022.  La ora 16:00 ne vom grupa și vom porni într-o scurtă paradă moto, pe străzile din Târgu Mureș, către Bulevardul Cetății.

De la ora 17:30 ne vom vedea în Cetatea Medievală din Târgu Mureș unde sunetul tobelor și beat-urilor ne vor introduce în atmosfera specifică Maris Fest.,, anunță organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*