Limba Română promovată prin Artă și Cultură

Tabara Targu Mures: 18-22 iulie. (Luni-vineri)

Ateliere de Creatie – Actorie, Miscare, Teatru de Improvizatie, Literatura, Film.

Toate atelierele le vor fi oferite gratuit participantilor.

Traineri: Liviu Chitu, Cezara Munteanu, Alexandra Agafitei, Cristian Popescu.

Tabara se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-19 ani.
Nr de participanti: 20 de adolescenti

Din cei 20 de adolescenti, 4 vor fi selectati sa mearga la Bucuresti in perioada 25-29 iulie pentru a lucra la un spectacol de Teatru alaturi de alti tineri selectati din Covasna, Miercurea Ciuc si Bucuresti.
Spectacolul va fi prezentat pe data de 28 iulie

Toate cheltuielile implicate pentru transportul a 4 elevi + un insotitor adult la Bucuresti vor fi acoperite de Asociatia 4Teen Art Association (transport, masa, cazare).

“Limba Română promovată prin artă pentru tineri” este un proiect care investește în societatea de azi și de mâine, în tinerii cu care ne întâlnim în fiecare zi, ca să învețe să comunice corect, să aibă încredere în ei, și în capacitățile lor și să dezvolte societatea în care trăiesc. De asemenea, să emane energie pozitivă și să-i învețe și pe alții să facă asta. Aceste cursuri investesc în copiii de azi, adulții de mâine, dezvoltând oameni apți și pregătiți de muncă, care vor știi în ce direcție să meargă, iar direcția aleasă va fi cea mai bună și eficientă pentru societate.
Aceste cursuri sunt, au fost și vor fi întotdeauna necesare în societatea în care trăim. Astfel, participanții la cursurile de dezvoltare personală prin jocuri teatrale vor avea parte de o evoluție frumoasă, armonioasă, la care se va adăuga extinderea cunoștințelor culturale, ale limbii române, folosirea corectă a acesteia și aprecierea valorilor românești.
Proiectul se adresează adolescenților cu vârsta cuprinsă între 14-19 ani, adulții de mâine.

Cea mai bună și eficientă metodă de a face asta sunt atelierele de dezvoltare personală prin jocuri teatrale prin intermediul cărora beneficiarii cursurilor vor învăța prin joacă, vor interacționa cu personajele lui Ion Luca Caragiale, chiar interpretând rolurile sale.”

Programul atelierelor va fi:

10:00-14:00 Ateliere de lucru
14:00-15:00 Pauza De Masa
15:00-18:00 Ateliere de lucru

Intr-o seara va exista o vizionare de film.
Plus alte activitati in functie si de disponibilitatea elevilor.

Informații suplimentare la telefon 0755144702

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*