Grupa Florilor de la Grădinița PP nr 2, în vizită la Primărie

Chicote de bucurie s-au putut auzit astăzi pe holurile și în curtea Primăriei Municipiului Reghin, în timpul vizitei făcute de grupa mare, de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Reghin.

Copiii din Grupa Florilor însoțiți de educatoarele Daniela Boar, Sabina Alzner ajutate de Valeria Oltean au fost așteptați cu brațele deschise de cei care se află la conducerea orașului: primarul Mark Endre și viceprimarul Dragoș Pui.

Cei doi i-au primit pe cei mici în birourile lor unde, rând pe rând, le-au vorbit despre atribuțiile lor, invitându-i ca pe viitor să transmită în scris mesaje despre ceea ce apreciază și ce nu, la nivel de municipiu, dar și sugestii despre lucrurile pe care își doresc să le aibă în oraș.

De aici, floricelele de la PP nr. 2 au trecut și pe la Poliția Locală unde Vasile Marian – șef serviciu le-a vorbit despre atribuțiile poliției locale, oferindu-le totodată posibilitatea de a urca în mașina de serviciu, unde cei mici, curioși de fire, au testat semnalele sonore. To aici li s-a oferit ocazia de a trece și pe la dispeceratul Poliției Locale, locul unde polițiștii monitorizează video, în timp real diferite zone ale orașului.

Ultima oprire a fost la stare civilă unde s-au oficiat, în joacă câteva căsătorii între cei mici, moment care a devenit amuzant pentru copii.

Doi câte doi, ținându-se de mână, copiii din Grupa Florilor s-au întors la grădiniță cu aceeași stare de veselie, dar cu mici atenții primite în urma vizitei lor prin primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*