Târgul Producătorilor Locali, în Parcul Central

O nouă ediție a Târgului Producătorilor Locali se desfășoară în acest sfârșit de săptămână, în Reghin. Dacă până acum târgul se desfășura în Piațeta Libertății din Reghin, această ediție a Târgului se va desfășura în Parcul Central.

,,Această ediție reunește un număr de 20 de producători locali, care vă așteaptă ca de fiecare dată cu bunătăți și creații inedite realizate manual de mâinile harnice ale artizanilor, meșterilor și producătorilor locali. Datorită evenimentului în aer liber din Piațeta Libertății, care va avea loc în data de 22 mai, am decis ca locația acestei ediții a Târgului Producătorilor Locali să fie Parcul Central. Având în vedere că în centrul orașului, sâmbătă, 21 mai, se va desfășura și parada Retro Mobil, expoziția de mașini de epocă, invităm reghinenii să viziteze și Târgul Producătorilor Locali și să încurajeze vânzarea și consumul de produse locale.,, spune Cătălina Orban, reprezentant al Centrului de Informare și Promovare Turistică din Reghin.

Produse diverse

În funcție de preferințele cumpărătorilor, gama de produse disponibile la această ediție a târgului este diversificată. ,,Ce vă recomandăm? Nouă ne place mult cașcavalul de  manufactură, care merge de minune cu un pahar aromat de vin fructat. Ambele produse au deja cumpărători fideli și odată degustate vor fi îndrăgite cu siguranță.  Atât celor mari cât și celor mici le vor plăcea siropurile din plante, mierea de albine, gemurile de casă, murăturile, feluritele tipuri de zacuscă și multe alte bunătăți, pe care le veți găsi la standuri. Cei mici vor fi cu siguranță încântați de a degusta turta dulce, noutatea acestui târg, dar și tradiționalul kurtős kalács. Bijuteriile de toate felurile, fie ele din fimo, mărgele sau pietre semiprețioase, obiecte, dar și articole de vestimentație pictate manual, macrameurile, iile tradiționale, diversele obiecte decorative, dar și produsele din lavandă vor da culoare târgului.,, adaugă Cătălina Orban.

Tombolă pentru cumpărători

Potrivit organizatorilor, în cadrul acestei ediții ,,vom avea și o tombolă: fiecare cumpărător va primi un bilet de tombolă pentru cumpărăturile de la oricare din producătorii locali, iar duminică prin tragere la sorți, 3 norocoși câștigători vor primi câte un pachet cu produse și obiecte de la producătorii locali.,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*