Rotary Club Reghin alături de Alexia Paula Friciu

Tânăra reghineancă Alexia Paula Friciu a participat recent la concursul L’usignolo D’oro desfășurat în Modena – Italia de unde s-a întors cu rezultate deosebite.

Participarea la această competiție internațională a necesitat sprijin material, pe care Alexia l-a primit din partea prietenilor, sponsorilor. Printre cei care au sprijinit participarea Alexiei Friciu a fost și Rotary Club Reghin.

,,Am răspuns și noi, membrii Asociației ”Club Rotary” Reghin, la apelul făcut de Asociația ”Our Lifetime”, pentru sprijinirea tinerei eleve din Reghin, Alexia Paula Friciu, în participarea la concursul internațional din Italia – Modena, într-o competiție muzicală cu 5000 de persoane înscrise. Astfel de oportunități de afirmare a tinerilor din comunitatea noastră, trebuie încurajate pentru că România are nevoie nu doar de reprezentare de calitate peste hotare, dar și de o generație pregătită pentru a contribui la dezvoltarea țării. Sub îndrumarea dlui profesor Marian Somesan, Alexia Paula Friciu a demonstrat că vocea sa poate răsuna puternic în Europa pentru că în urma calificării până în finală și obținerii certificatului de atestare ”Merit internațional”, a fost invitată mai departe, în Proiectul VOCI TINERE ÎN CIRCUIT EUROPEAN ELVETIA/SPANIA – 2022!,, spun reprezentanții Rotary Club Reghin.

,,Unul dintre dezideratele pentru care Rotary Club s-a înfințat este de a veni în sprijinul comunității. Suntem bucuroși să ne alăturăm de fiecare dată unor astfel de inițiative. Este foarte important ca copii din comunitatea reghineană și nu numai să fie ajutați. Noi ne-am mai implicat în partea educativă, iată că acum în partea culturală. Alexia Paula Suciu este o voce în devenire și sperăm să ajungă pe marile scene ale lumii și să ne încânte. Demersurile noastre au fost pentru a veni în ajutorul deplasării în Italia unde s-a desfășurat această competiție acerbă.  adaugă Ovidiu Ilisan, reprezentant Rotary Club Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*