175 de sportivi la memorialul ,,Dan Leorda”

Sala de Sport din Parcul Tineretului din Reghin a găzduit sâmbătă, 7 mai, cea de-a XII-a ediție a memorialului ,,Dan Leorda”, la tenis de masă. Evenimentul revine după o pauză de trei ani din pricina pandemiei de coronavirus, care nu a permis organizarea acestei competiții. Turneul categoria A, s-a desfășurat  pe patru grupe valorice: Elite, Open, Avansați și Hobby și a adunat la mese 175 de jucători.

,,Era important să organizăm acest eveniment pentru că cel în memoria căruia organizăm acest concurs, Dan Leorda ar fi împlinit în data de 2 mai, 60 de ani. Ultima dată memorialul a avut loc în 2019, tot în luna mai, și din pricina pandemiei nu s-au putut ține turnee categoria A. Ne bucurăm că am reușit să organizăm și în continuare, autoritățile locale au fost alături de noi, cu sprijinul lor și al sponsorilor am reușit să reînviem după trei ani de zile acest eveniment. ,, a precizat Kántor Imre-Zoltán.

Cum o astfel de competiție nu se poate desfășura fără partea logistică, organizatorii cu ajutorul colegilor de la Aiud au pus la dispoziția sportivilor 21 de mese. ,, Jucătorii se arbistrează singuri, nu avem probleme cu faptul că cineva a furat jocul, fiind un sport bazat pe fair play, atunci e normal să respectăm aceste lucruri. La Reghin nu se poate turneu de tenis fără guiaș. Așa că echipa de lucru de la bucătărie este prezentă de la prima oră, ceaunul e pregătit, lumea așteaptă această degustare. Până la urmă vrem să fie ca o sărbătoare câmpenească.,, spune Kántor Imre-Zoltán.

În perioada 25 iunie – 2 iulie, se desfășoară la Rimini, Campionatul European de Tenis de masă. ,,Vom fi prezenți din Reghin două persoane, opt colegi din Târgu Mureș. Dacă vom reuși câteva victorii la un campionat european va fi foarte bine. Vreau să-mi depășesc numărul de victorii pe care l-am avut în 2019, în Budapesta și să mă întorc cu fruntea sus.,, a precizat Kántor Imre-Zoltán.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*