Reghinenii sunt așteptați la Târgul Producătorilor Locali

În acest sfârșit de săptămână, reghinenii sunt poftiți la o nouă ediție a Târgului Producătorilor locali, care se desfășoară în Piațeta Libertății, începând de vineri până duminică.

,,Ca de obicei, la târgul producătorilor locali de la Reghin avem o secțiune Food bine reprezentă, dar și o varietate de produse artizanale. Brânzeturi maturate de la Glăjărie, siropuri, dulcețuri și vinuri premiate de la Sănișor, miere și alte produse apicole de la Acățari, sucuri naturale din fructe și legume, murături, zacuscă și plante pentru ceai de la Târgu Mureș, kürtőskalács. Bijuteriile se găsesc într-o gamă variată, realizate din mărgele, pietre semiprețioase, macrame, fimo, lemn pictat manual. Nu lipsesc nici produsele deco pentru cei care vor să își personalizeze interiorul locuinței cu obiecte decorative unicat precum tabloruri, lucrări de grafică, decorațiuni realizate în tehnica macrame.,, spun reprezentanții Centrului de Informare Turistică Reghin.

Evenimentul a devenit o tradiție, astfel că în cel de-al treilea weekend din lună, producătorii se reunesc în Piațeta Libertății pentru a-și expune produsele, mulți dintre ei fiind o prezență constantă la acest târg.

,,Credem că reghinenii s-au obiușnuit cu astfel de evenimente și au început să apreceize produsele locale și ne așteptăm ca numărul cumpărătorilor să fie în creștere având în vedere diversitatea pe care o pot regăsi la fiecare ediție a Târgului. Desigur și modul în care își promovează fiecare producător local produsele poate convinge posibilii cumpărători, dar și prezența constantă la acest târg le poate aduce clienți fideli.

La următoarele ediții reghinenii se vor putea bucura de tombole cu premii, degustări de produse și de alte activități cu scopul de a-i promova pe producătorii locali și de a încuraja achiziționarea de produse de la aceștia, în cadrul Târgului Producătorilor Locali de la Reghin.,, au precizat reprezentanții Centrului de Informare Turistică Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*