Începe curățenia de primăvară la Reghin

Municipiul Reghin și SC RAGCL SA organizează în perioada 14 – 25 martie 2022 acțiunea de ecologizare Curățenia de primăvară, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale și asociațiilor de proprietari.

În campanie se vor colecta obiecte de uz casnic și gospodăresc (piese de mobilier, mochete, biciclete, materiale textile, uși, geamuri, etc) și deșeuri vegetale. Crengile vor fi tăiate la dimensiuni de maxim 1 metru lungime și legate în snopi pentru a facilita colectarea de către echipele de lucru. 

Colectarea deșeurilor din construcții și amenajări interioare (moloz, țigle, cărămizi, faianță și gresie sparte, etc.), se va realiza doar de la persoane fizice, pe bază de comandă la nr. de telefon 0744.474.867. 

Deșeurile de echipamente electrice și electronice se pot depune la punctul de colectare situat în curtea societății SC RAGCL SA, str. Apalinei, nr. 93A.

,,Rugăm toți cetățenii să îşi cureţe imobilele, terenurile şi spaţiile verzi aferente pe care le deţin şi să depună deşeurile adunate la marginea trotuarelor, în grămezi (pentru locuitorii de la case), în ziua în care se colectează deșeurile menajere. Locuitorii cartierelor de la blocuri vor depune deșeurile în zona special amenajată, adiacentă containerelor menajere.,, se arată într-o informare a Primăriei Municipiului Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*