REGHIN: Lucrări pe mai multe străzi din municipiu

În această perioadă, locuitorii din Reghin sunt nevoiți să petreacă mai mult timp în trafic deoarece se acționează pe mai multe străzi din municipiu, zone unde se reabilitează partea carosabilă, fie se execută lucrări de canalizare ori lucrări ce țin de rețeaua electrică.

Primăria Municipiului Reghin, prin firmele contractante, acționează în acest moment pentru reabilitarea rețelei de drumuri din zona industrială. Este vorba despre proiectul ”Asigurarea mobilității în municipiul Reghin, județul Mureș”, în urma căruia se vor moderniza străzile Ierbuș, Axente Sever, Salcâmilor și Câmpului.

Salcâmilor

Proiectul a demarat cu lucrări pe strada Salcâmilor, unde s-a asfaltat până în zona Amis, urmând ca până în această zonă, mai precis unde este asfaltat să se realizeze racordurile catre gospodării. În acest moment lucrările la reabilitarea părții carosabile pe strada Salcâmilor sunt sistate, acest fapt având ca motiv necesitatea  schimbării conductei de apă din zona respectivă.

Axente Sever

Pentru ca lucrările de modernizare să poată fi continuate, începând de luni, 7 martie s-a închis circulația pe strada Axente Sever. Aici pe lângă partea de asfaltare se vor executa lucrări la canalizarea pluvială și trotuare, lucrări ce se estimează a fi gata până la sfârșitul lunii aprilie. .

Câmpului

Tot lucrări ce țin de administrația locală, în cadrul proiectului ”Asigurarea mobilității în municipiul Reghin,,, în paralel cu cele de pe strada Axente Sever vor fi demarate începând cu săptămâna viitoare, pe strada Câmpului. Este vorba de primul sector al cartierului, de la Kastamonu până la ieşirea spre Solovăstru. Pe acest tronson, lucrările se vor executa alternativ, cu circulație semaforizată.

De asemenea, în momentul de față sunt intervenții pe strada Râului și în Dacia, în apropierea sensului giratoriu, lucrări care țin de Electrica și Aquaserv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*