Pompierii mureșeni au fost solicitați la 65 de intervenții în ultimele 24 de ore

Ultimele 24 de ore au adus cu ele multe intervenții pentru pompierii mureșeni, aceștia fiind solicitați să intervină la 65 de intervenții.

Incendii:
– 20 ianuarie, în jurul orei 16:55, incendiu anexe și casă de locuit produs în localitatea Jabenița.
Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin împreună cu pompierii voluntari din cadrul serviciilor voluntare pentru Situații de Urgență Hodac, Ibănești și Gurghiu. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la un garaj, un adăpost de animale și un fânar. În urma incendiului au ars bunurile interioare din garaj, un autoturism, scule de tâmplărie, lemne de foc și tâmplărie, iar din adăpostul de animale trei porci au fost salvați și trei au decedat. Incendiu s-a propagat la acoperișul casei de locuit, acesta manifestându-se pe o suprafață de aproximativ 30 mp. Din incendiu au fost extrase la timp două butelii de oxigen și o butelie de gaz. După mai bine de patru ore intense în lupta cu focul, incendiu a fost lichidat.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric.

  • Ieri, 20 ianuarie, în jurul orei 23:20, incendiu produs la hornul unei case din localitatea Sâmbriaș, comuna Hodoșa, strada Principală.
    Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Miercurea Nirajului. A fost vorba despre un incendiu produs în interiorul hornului, acesta a fost lichidat înainte să se propage.
  • În această dimineață, în jurul orei 01:05, incendiu produs la acoperișul unei case de locuit din localitatea Ibănești, strada Principală.
    S-au deplasat de urgență la locul solicitării pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Hodac, Ibănești și Gurghiu. A fost vorba despre un incendiu produs la hornul și acoperișul casei de locuit cu pericol de propagare la întreaga casă. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, acesta s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ doi metrii pătrați.

Accidente rutiere:
Ieri, 20 ianuarie, în jurul orei 17:10, accident rutier produs la ieșire din municipiul Sighișoara pe DN 14 spre orașul Mediaș.
Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, iar în urma impactului o persoană a rămas încarcerată. Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei și predarea acesteia echipajului medical aflat la fața locului, aceasta a fost de cod roșu, conștientă. Cealaltă victimă a fost de cod galben, neîncarcerată. Ambele victime au preluate și transportate la spital cu ambulanțele SMURD și SAJ.
Pe toată durata intervenției drumul a fost blocat pe ambele sensuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*