La mulți ani firmelor Gliga, la 30 de ani!

Ziua de 12 decembrie e una cu semnificație pentru firmele Gliga din Reghin, asta pentru că în urmă cu 30 de ani s-au pus bazele unei afaceri care cu trecerea timpului a devenit un business de succes în domeniul instrumentelor muzicale.

,,În urmă cu 30 de ani, Elena și Vasile Gliga intrau în lumea business-ului, pășind pe un tărâm absolut necunoscut. Existau doar ideile, încrederea în forțele proprii și o dorință puternică de a da sens și valoare vieții lor.

Astăzi, firmele Gliga sunt cel mai mare producător de instrumente muzicale cu coarde și arcuș din Europa. Produsele Gliga și Reghinul au ajuns cunoscute pe toate meridianele globului.

Dar înainte de toate, firmele Gliga spun o poveste de succes despre oameni. Oameni pricepuți, oameni harnici, oameni devotați, care astăzi formează o mare familie, sub a cărei cupolă ne descoperim fiecare propriile calități și ne conturăm un destin.

Povestea merge mai departe… cu noi provocări, noi ambiţii de îndeplinit, cu noi proiecte, cu noi vise. Nimic nu e cu neputinţă, cu o singură condiţie: să ai mijloacele şi susţinerea din partea celor din jurul tău, a familiei, a celor cu care lucrezi zi de zi.,,. a transmis ieri, pe pagina sa de Facebook, deputatul Dumitrița Gliga, fiica lutierului Vasile Gliga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*