Bucurie în cutie pentru copiii din Republica Moldova

Și anul acesta proiectul Shoebox are nevoie de implicarea noastră. De această dată, proiectul este adresat susținerii copiilor din Republica Moldova. Cei interesați sunt așteptați să doneze o cutie cu lucruri noi, necesare unui copil, până în data de 12 decembrie, la Liceul Teoretic ,,Lucian Blaga”.

Alege categoria de vârstă, fată sau băiat și implică-te și tu! Inițiatorii proiectului și-au propus să adune 1200 de cutii, care să aducă bucurie copiilor din localitățile Călărași, Paulesti, Bahmut, Valcinet, Temeleuti, Sipoteni, Tuzara, Niscani și Orhei din Republica Moldova.

,,În fiecare an, în luna decembrie vizităm și Orfelinatul din Orhei unde sunt 204 băieți și bărbați cu dizabilități severe. Cu această ocazie, dorim să ducem câte o cutie de cadouri fiecăruia dintre ei, dar din experiența anilor anteriori, cadourile nu au fost întotdeauna potrivite pentru nevoile lor. De aceea anul acesta dorim ca să fie pentru ei o bucurie reală și un ajutor concret. Pentru aceasta avem mare nevoie de susținerea voastră în realizarea acestui proiect. Prețul unei cutii, în care sunt incluse costurile de transport și taxe vamale este de 25£ pe cutie. Orice donație oricât de mică va aduce o bucurie mare în inimile lor. Vă mulțumim și dorim ca binecuvântările Domnului să se reverse din plin peste fiecare dintre voi!spun reprezentanții Fundației Universal Emergency Relief.

Important de știut este faptul că în cutii toate lucrurile trebuie să fie noi și nu trebuie puse lucruri perisabile. Cutia poate să conțină jucării, produse de igienă, rechizite, dulciuri, produse de îmbrăcăminte sau orice alte produse neperisabile, care intră într-o cutie de pantofi și care credeți că poate aduce o bucurie copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*